Søk på sidene


Innlogging

Besøkende nå:

Vi har ingen gjester og ingen medlemmer på besøk.


1. juni 2001 ble det etablert et nytt interessefellesskap for modellflygere med navnet IGG NORGE. Dette er ingen klubb, men er til for dem som ønsker et tverrfaglig fellesskap på tvers av modellflyklubbene. IGG NORGE ønsker å være "et hjem" for alle med interesse for store seilfly- og slepemodeller. Når er man en storflypilot? Det er det enkelt å svare på: - Når du selv føler deg som en! IGG NORGE setter i utgangspunktet ingen formelle krav når det gjelder størrelsen på modellen du flyr eller hvor dyktig du er som pilot. Vårt mål er å vokse i miljøet, både når det gjelder flystørrelse og ferdigheter, dog må man være tilknyttet en lokal modellflyklubb som sorterer under NLF/NAK. Synes du IGG høres spennende ut og ønsker å bli medlem, ta kontakt med oss.klikk her


Vårtreffet 2018 flyttet til Fyresdal

Viktig: IGG sitt vårtreff flyttet til Fyresdal flystripe.

Med stor beklagelse har vi fått beskjed fra Nome Flyklubb om at det er for vått i bakken til at vi kan få bruke deres flyplass til helgens treff.
Derfor har vi funnet et fullgått alternativ i Fyresdal der det både er god innkvartering for fly i hangar, og flygere på Fyresdal Kurs og Leirsted (kontakt Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den.). Leirstedet har flotte rom med plass til 6, og det er nok av rom til alle. All mat må vi ordne selv, men der er det jo tatt grep for minst en felles middag.
Fyresdal tilbyr den viden kjente Fyresdaltermikken, godt termikkvær er ventet, så dette blir BRA.
Ekstra fint om du bekrefter at du kommer til GunnarN.

Mvh GunnarN